Skip links

SEO Bureau Wix

Boost uw SEO met een gespecialiseerd bureau

Request your free pre-audit appointment

Pierre Guinsbourg, Directeur des opérations DD Isolation

DD Isolation

+140%

Groei in SEO clicks

David Schneuwly, Villanovo

Villanovo

+406%

Groei in maandelijkse bezoekers

Bent u net een eigen bedrijf begonnen en wilt u een website ontwikkelen die aan uw activiteit is gewijd?

U hebt uw website al gemaakt maar weet niet hoe u hem moet optimaliseren? U wilt uw zichtbaarheid vergroten en uw verkoop stimuleren? U hebt gekozen voor het Wix CMS maar u begrijpt het niet helemaal en hebt advies nodig? U wilt bij uw SEO-strategie begeleid worden door een professional op dit gebied?

Tegenwoordig is de digitale strategie een zeer belangrijk onderdeel van de algemene strategie van een bedrijf. Inderdaad, een geoptimaliseerde website, die goed gepositioneerd is in de zoekmachineresultaten, laat uw zichtbaarheid exponentieel groeien, en dus uw verkoop stimuleren. Keyweo is er om u te helpen met deze strategie! Ons bureau, dat gespecialiseerd is in natuurlijke zoekmachine optimalisatie (SEO) en betaalde zoekmachine optimalisatie (SEA), zal u helpen de best mogelijke digitale strategie te ontwikkelen om u te positioneren in de topposities van zoekmachines.

Wij bieden u onze expertise en professionaliteit om u te begeleiden bij uw onderzoek naar zoekwoorden en bij de maandelijkse controle van uw links en content, via de ontwikkeling van de meest geoptimaliseerde verwijzingsstrategie. Ons team bestaat uit ervaren consultants, die klaar staan om te luisteren naar uw behoeften en die toegang hebben tot verschillende SEO-tools waarmee ze u rigoureus en doeltreffend kunnen begeleiden in uw SEO-strategie.

Illustration WordPress

Ontwikkel de zichtbaarheid van uw website op Wix

U wilt uw website optimaliseren op Wix, maar weet niet hoe u dit moet aanpakken? Doe een beroep op onze diensten voor een persoonlijke opvolging!

Close-up van het Wix CMS

Tegenwoordig floreren op het internet platforms voor het maken van no-code websites. Het inschakelen van een webdesigner is niet langer een voorwaarde voor het lanceren van een website, waardoor veel kleine bedrijven hun eigen website kunnen lanceren zonder een te hoog budget in verhouding tot hun middelen.

Het in 2006 opgerichte Wix CMS is zo’n programma. Het stelt u in staat websites te maken zonder enige kennis van codering en webontwikkeling. De werking ervan is heel eenvoudig. Het biedt u talrijke sjablonen die u later kunt wijzigen om ze aan te passen aan uw bedrijf en uw merkimago. Dit CMS is gericht op activiteiten op verschillende gebieden: of u nu een site wilt maken op het gebied van gezondheid en wellness, reizen en toerisme, of in het vastgoed, dit CMS zal aan al uw verwachtingen voldoen.

Wix is de eerste tool om een website te maken zonder coderingskennis, en host nu ongeveer 110 miljoen websites. En met reden, het is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt vele functies, waardoor aan elk type wens kan worden voldaan. Het biedt bijvoorbeeld een drag-and-drop systeem dat het leren gebruiken zeer snel maakt. Bovendien wordt de content beheerd in de vorm van een site, wat betekent dat u een direct overzicht heeft over de architectuur en het ontwerp van uw site.

Hier volgt een korte opsomming van enkele voordelen die het WIx CMS u biedt bij het beheer van uw website:

  • Cloud-based platform: hierdoor heeft u toegang tot alle informatie, waar u ook bent
  • Grote keuze aan templates
  • Hosting geïntegreerd in het CMS: u hoeft niet te betalen voor hosting naast uw CMS
  • Gratis pakket
  • Toegang tot fotogalerijen

Wix in cijfers

1.9%
van gemaakte websites in de wereld
600k+
actieve verkooppunten
200 million+
gebruikers in 2022
180+
beschikbare talen
800+
beschikbare modellen en templates
45k+
registraties per dag

Voor wie is Wix?

Wix is gemaakt voor een breed scala aan klanten. Dus of u nu een professional bent die een e-commerce bedrijf wil starten, of een particulier die gewoon tips of verhalen wil delen op een blog, dit CMS is voor u!

Bij Keyweo hebben we door onze jarenlange ervaring een goede kennis van het CMS opgebouwd. Het gebruiksgemak van Wix maakt het tot een concurrerende en strategische tool die wij aanbevelen. Bovendien kunnen we u begeleiden om het onder de knie te krijgen en uw website te optimaliseren.

E-commerce sites

Blogs

Blogs

Portfolio sites

Kleinere sites

Kleinere sites

De sterke punten van Wix

Wix is de eerste no-code website creatie tool, dankzij de vele functies die het biedt. Het Wix CMS is gemakkelijk te gebruiken en toch een complete en doeltreffende tool. Het is de perfecte keuze voor iedereen die in e-commerce werkt, of die een blog of een showcase site wil lanceren!

Het eerste sterke punt van Wix is zijn gebruiksgemak. Inderdaad, sommige CMS, hoewel ze u toelaten no-code sites te creëren, blijven complex in termen van gebruik. Met Wix daarentegen kunt u, uitgaande van een kant-en-klaar sjabloon, dit naar eigen inzicht aanpassen aan uw imago en dat van uw bedrijf.

U kunt de kleuren en lettertypes aanpassen en tekst en afbeeldingen toevoegen. Bovendien is de manier waarop Wix werkt gebaseerd op wat bekend staat als drag and drop. Het is het enige CMS dat op deze technologie is gebaseerd, wat het een belangrijke troef van het platform maakt.

Wix maakt uw leven gemakkelijker door u SEO-tools aan te bieden die rechtstreeks zijn geïntegreerd in de kernversie, waartoe u toegang hebt vanuit het dashboard. Dit betekent dat u geen extra plugins of widgets hoeft te installeren zoals op andere platforms zoals WordPress.

Bovendien hoeft u bij Wix geen host te zoeken. Met Wix kunt u uw website namelijk rechtstreeks op hun Cloud maken en hosten, en hebt u dus overal toegang tot uw gegevens.

Met Wix is de integratie van uw website met Google Analytics en Google Search Console nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze twee tools zijn essentieel voor SEO, websitebeheer en optimalisatie. Het is dus erg handig om je website met deze tools te kunnen integreren.

Het Wix CMS biedt u persoonlijke ondersteuning in de verschillende fasen van de configuratie van de SEO van uw website, dankzij de persoonlijke assistent Wix SEO Wiz. Deze assistent helpt u bij de optimalisatie van uw website. Hij zorgt ervoor dat u geen enkel configuratie- of optimalisatie-element vergeet, of het nu gaat om uw Hn-tags, uw meta-beschrijvingen, uw alt-attributen, etc.

Wix biedt een gratis pakket dat u gratis toegang geeft tot verschillende sjablonen. Dankzij deze formule kunt u uw website maken zonder een cent te betalen, totdat hij online gaat.

Now, the proportion of users of smartphones and tablets makes responsive templates extremely interesting and strategic for your SEO strategy. All templates offered by Wix are responsive, allowing you to adapt and optimise your website to all formats, regardless of the tool the user uses to access it.

De zwakke punten van Wix

Geen enkel CMS kan echter perfect zijn. Daarom is het belangrijk om de tekortkomingen van de Wix-oplossing te kennen, om er omheen te kunnen werken en je eraan aan te passen!

Een van de nadelen van Wix is het gebrek aan flexibiliteit. De dag dat uw bedrijf begint te groeien, en u een ander platform voor het maken van websites wilt gebruiken, zoals WordPress, zal het inderdaad bijna onmogelijk zijn om uw website van het ene naar het andere platform te migreren.

Het Wix CMS biedt weliswaar een gratis dienst waarmee u gratis uw website kunt maken, maar de site die op deze manier tot stand komt, zal er niet erg professioneel uitzien. U zult immers altijd reclamebanners boven- en onderaan uw site hebben, en uw domeinnaam zal de vorm hebben van "monsite.wix.com".

Sites gemaakt op Wix hebben over het algemeen een zeer trage laadsnelheid, vooral omdat Wix veel gebruik maakt van Javascript. De laadsnelheid is zeer belangrijk voor de SEO van een website. Een site die traag laadt, riskeert een lagere positie in de zoekresultaten, zelfs als u tegelijkertijd een linkbuildingstrategie uitvoert.

Uw website maken op Wix is niet optimaal voor een succesvolle SEO. U hebt immers geen toegang tot alle gegevens:

  • hreflang tags voor meertalige sites: hiermee kunt u de content weergeven in de taal van de sitebezoeker.
  • htaccess bestand: gebruikt voor URL herschrijving en omleiding, maar ook voor beveiliging en privacy

Onze SEO-diensten voor Wix CMS

Étude de mots clés

Zoekwoorden onderzoek

Het is van essentieel belang een onderzoek naar zoekwoorden uit te voeren voordat u uw website lanceert en de content ervan schrijft. Het is immers deze studie die u zal toelaten om de strategische zoekwoorden te bepalen waarop u zich moet positioneren om uw verkeer te verhogen.

Keyweo en zijn team van SEO-consultants begeleiden u bij deze studie, zodra we met u beginnen te werken. Zo kunnen we evalueren op welke zoekwoorden we ons gaan richten en onze strategie daarop afstemmen.

Technische SEO audit

U kunt geen doeltreffende SEO-strategie ontwikkelen als u niet eerst een technische audit van uw site uitvoert. Wij voeren deze audit voor u uit met behulp van gespecialiseerde SEO-tools. Dankzij deze audit kunnen we bepalen aan welke verbeterpunten we moeten werken om uw SEO te verbeteren. Deze gebieden kunnen betrekking hebben op de grootte van afbeeldingen, metadata of alt-attributen. Zodra we deze tekortkomingen hebben vastgesteld, helpen we u om uw website te optimaliseren. Ons actieterrein is breed: verkleinen van afbeeldingen, toevoegen van alt-attributen, optimaliseren van uw metadata, etc.

Optimisation du CMS

Optimalisering van het Wix CMS

Onze rol stopt niet bij het identificeren van verbeterpunten in uw SEO-strategie, maar strekt zich uit tot het in praktijk brengen van deze elementen. Wij zijn er om u te helpen uw fouten te corrigeren om uw Wix CMS te optimaliseren. Elk detail moet worden overwogen en geoptimaliseerd om uw website te laten stijgen in de SERP. Deze te optimaliseren elementen omvatten het volgende:

Zorg ervoor dat elk van uw afbeeldingen een alt-attribuut heeft.
Gebruik slechts één H1-tag per pagina
Structureer uw content rond de Hn-tags
Beperk de grootte van uw afbeeldingen tot minder dan 100 KB
Schrijf metatitels van 45 tot 60 tekens en metabeschrijvingen van 120 tot 160 tekens

Création de contenu optimisé

Geoptimaliseerde inhoud schrijven

Het optimaliseren van uw content is ook essentieel. Hier zult u zien hoe nuttig zoekwoordenonderzoek is. Hiermee kunt u de zoekwoorden selecteren die u in uw content wilt opnemen.

Om geoptimaliseerde content te schrijven, moet u de volgende elementen in gedachten houden: veel strategische zoekwoorden opnemen, structuur aanbrengen met Hn-tags, call-to-actions toevoegen. Ons team bestaat uit ervaren schrijvers die gewend zijn een breed scala aan onderwerpen te behandelen, onze schrijvers weten zich aan te passen aan de onderwerpen van onze klanten. Bovendien schrijven we content in het Frans, maar ook in het Engels en Spaans.

Stratégie Link Building

Linkbuilding

Een goede strategie voor linkbuilding is essentieel om de populariteit en de zichtbaarheid van uw website te vergroten. Door dofollow-links naar uw pagina’s op andere sites te plaatsen, moedigt u internetgebruikers en zoekmachines aan om naar uw site te komen. Dit zal uw verkeer doen toenemen en de indexering van uw pagina’s mogelijk maken.

Of het nu gaat om betaalde of gratis links, linkbuilding omvat alle links die naar uw website verwijzen. Met links die naar uw site verwijzen, wint u aan geloofwaardigheid in de ogen van Google en andere zoekmachines. Het toont immers dat mensen over u praten en dat wat u zegt of wat u verkoopt betrouwbaar is. Onze teams zijn er om u te ondersteunen bij de uitvoering van uw strategie voor linkbuilding: selectie van strategische sites waarop u uw links kunt plaatsen, follow-up van deze links, etc.

FAQ et questions fréquentes

Toegewijde SEO consultant

Werken met ons betekent profiteren van een persoonlijke follow-up door een van onze consultants. Ze zijn allemaal experts in SEO en kunnen naar u luisteren om u te helpen de meest geschikte en doeltreffende SEO-strategie te ontwikkelen. Bovendien is ons bureau internationaal georiënteerd met consultants die Engels, Frans en Spaans spreken om uw vraag in elke taal te kunnen beantwoorden.

Wix, het CMS aangepast aan alle soorten sites om uw SEO-strategie te ondersteunen

Wordt uw website niet goed gerangschikt? Lukt het u niet om uw marktaandeel te vergroten? Doe dan een beroep op een SEO bureau zoals Keyweo om u te helpen met uw SEO!

Keyweo, de SEO expert, biedt u 100% persoonlijke ondersteuning bij het beheer van uw Wix site. Ontdek onze favoriete plugins die compatibel zijn met het Wix CMS.

Alexandre, consultant SEO

Alexandre, SEO Consultant

Uw meest gestelde vragen over het Wix CMS

De Wix ADI (Artificial Design Intelligence) heeft een speciale kunstmatige intelligentie motor voor het ontwerp. De ADI-oplossing maakt uw site voor u, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

De manier waarop het werkt is eenvoudig: het Wix ADI-algoritme gebruikt de informatie die het al heeft over website-ontwerp, evenals gegevens over uw bedrijf en website-eisen om een complete website te creëren die aan uw eisen voldoet.

Deze technologie heeft echter zijn nadelen. Door de creatie van uw website te delegeren aan een kunstmatige intelligentie, geeft u de mogelijkheid op om uw website zelf aan te passen. U kunt alleen de kleuren van uw website aanpassen aan uw logo en de geest van uw bedrijf, en de lettertypen en achtergrondstijl kiezen.

We hebben hun volledige vertrouwen.

Ons laatste nieuws

Het SEO bureau dat uw site optimaliseert Wix

Wilt u de zichtbaarheid van uw Wix-site op Google vergroten? Of u nu een klein of een groot bedrijf bent, neem contact met ons op om te profiteren van onze expertise en om een effectieve SEO-strategie op te zetten die is aangepast aan uw CMS!

Naam
Privacy Beleid(Vereist)
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacy Beleid en de Google's Terms of Service gelden.

Onze andere voorkeurs-CMS

Ontdek de expertisegebieden van ons SEO-bureau om een SEO-strategie op lange termijn in te zetten.

Vergroot uw zichtbaarheid

Twijfel niet en contacteer ons voor een gratis en gepersonaliseerde offerte op maat.

Notez ce page